OnLog logo

Dato: 18.12.2023

Nyhetsbrev og God Jul fra Onlog

Det har vært et innholdsrikt 2023 for Onlog med mange nye spennende kunder. Vi har vokst på alle områder og er stolte av våre kunder som har valgt Onlog som deres samarbeidspartner.

Nye kunder

Det startet i Trondheim og hos GetInspired. De skulle både ha ny ERP og WMS løsning. Med Onlog WMS står GetInspired nå med en sterk integrasjonsparter mot Business Central og AutoStore.

Så var det videre til Oppdal og Elotec. De har også AutoStore, og trengte en partner som har en god integrasjon mot AutoStore og hvor de kan håndtere de varene som ikke skal i AutoStore. Onlog har utarbeidet en unik metode for å splitte ordrelinjer, på kunde-spesifikke kriterier, slik at de kan plukke varer først i AutoStore for så å plukke videre på det manuelle lageret.

Sommeren gikk med til oppstart av DLVRY der vi er leverandør av Onlog Voice. DLVRY består av 20 lokale grossister - fra Harstad i nord til Kristiansand i sør og er dermed en landsdekkende totalleverandør innen storhusholdning. Med Onlog Voice fryser man ikke av seg fingrene ved plukking på frysa. Her brukes kun stemmen for å plukke ordre, og man har dermed hender og øyne frie. Våre kunder som benytter seg av stemmestyrt plukk har en meget effektiv plukk-hverdag. Onlog er ledende innen kunnskap og erfaring av stemmestyrt plukk.

Etter sommeren startet prosjektet med Mylna og Abilica. De selger treningsutstyr, primært til andre bedrifter. De har en litt kompleks oppsett med flere bedrifter som skal sys sammen, her får Onlog WMS vist sin virkelige styrke, da vi har oppsett for 3PL og at systemet er bygget opp slik at det er enkelt å være fleksibel og tilpasse løsningen. Mylna har lager i Mjøndalen og Abilica i Vejle, Danmark. Onlog WMS har støtte for flere språk, deriblandt dansk, noe som gjør det enkelt, for brukere av systemet, å bruke et annet språk enn norsk, for å utføre de forskjellige oppgavene på lageret. Mylna/Abilica bruker MultiCase som ERP system og vi i Onlog har en veldig god integrasjon mot MultiCase, som er basert på et samarbeid i over 10 år. Sammarbeidet med de fine folka hos Mylna og Abilica har vært helt topp og de er nå godt i gang med lagerstyring fra Onlog.

På høsten kom også Berner inn i Onlog familien, med heisplukk. Onlog har også her god erfaring med å splitte plukk mellom heis og manuelt lager. Vi har integrasjoner mot både Kardex og Tornado. Må si det er veldig gøy å jobbe med kunder som samarbeider godt med oss og hvor vi kan vokse sammen slik at løsningen blir best mulig.

Eksisterende kunder

Garnius.no er vår gode kunde gjennom mange år, lokalisert i Haugesund. De har utvidet kundebasen til Danmark og Sverige, noe som har ført til at endel av de Svenske og Danske ordrene skulle sendes fra Sverige. I Sverige plukkes varene fra AutoStore, og her har vi vært med på hele prosjektet og bistått med vår kompetanske i.f.m AutoStore samt integrasjon. Vi har vært deres samarbeidspartner gjennom hele prosjektet.

IMG 5164

Så med dette ønsker vi dere alle en riktig god jul!